6. Πολιτική αποστολής και παράδοσης

6.1. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα στο εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 17:00μμ) εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
6.2. To κόστος αποστολής είναι:
– 3,50€ εντός Ελλάδος. Για παραγγελίες άνω των 39€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
– 20,50€ προς Κύπρο
– 34€ εντός Ευρώπης
– 43,50€ εκτός Ευρώπης

6.3. Η παράδοση του προϊόντος γίνεται μόνο στον αγοραστή και απαιτείται η επίδειξη στον ταχυμεταφορέα της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του αιτηθέντος την παραγγελία και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων.
Μετά την υπογραφή – αποδοχή του πελάτη/παραλήπτη του σχετικού Δελτίου Αποστολής, δεν θα είναι δυνατό να αναγνωρίζονται τυχόν αμφισβητήσεις που αφορούν την παράδοση.
Η εταιρία μας παραδίδει προϊόντα στον τόπο που θα επιλέξετε κατά την παραγγελία σας, μέσω ταχυμεταφορέα courier συνεργαζόμενο με το chromoafisa.gr.
Το συνολικό κόστος εμπορεύματος μαζί με τα μεταφορικά έξοδα θα εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται μέσα στις επόμενες 1-6 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.
6.4. Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, θα επικοινωνήσει η Εταιρεία μαζί του μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά. Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε.
6.5. Εάν, μετά την πάροδο 30 ημερών από τη στιγμή που η παραγγελία του πελάτη είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά του chromoafisa.gr, το chromoafisa.gr θα θεωρήσει ότι ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει τη σύμβαση και η σύμβαση θα θεωρείται λήξασα. Σαν αποτέλεσμα της λήξης της σύμβασης, θα επιστρέψει η Εταιρεία κάθε πληρωμή που έλαβε από τον Πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εκτός από τυχόν πρόσθετα έξοδα παράδοσης που προκύπτουν στην περίπτωση που έχει τυχόν επιλέξει άλλη μέθοδο παράδοσης από την βασική μέθοδο που προσφέρει το chromoafisa.gr) όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία, κατά την οποία η Σύμβαση έχει λήξει.
Σημειωτέον, ωστόσο ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν εξ αφορμής λήξης της σύμβασης, μπορεί να έχουν ψηλότερο κόστος, με το οποίο το chromoafisa.gr δικαιούται να επιβαρύνει τον πελάτη.